• Főlap
  • Blog
  • Esküvői fotózás...örökkön-örökké

Esküvői fotózás...örökkön-örökké

ÖRÖKKÖN-ÖRÖKKÉ...ESKÜVŐI FOTÓZÁS Hinni a gyűrűk aranyában...elhinni 2-ember szerelmének meséjét...hinni az "Igenek" igazában. Nekem minderre szükségem van...csak így tudok 2-ember Nagy napján jelen lenni. Másként gondolkozom,másként érzek,mint a nagy többség...szeretek ilyen lenni,szeretek más lenni. 16-éve úgy gondolom nem lehet díjcsomagba foglalni az esküvői fotószolgáltatást...hiszen a párok is egyediek,az igényük is az,nem beszélve a násznépről,a bulijukról. Egyedien szeretek alkotni...nem tudok korlátok közt létezni...így a fotózásomat sem köti időkorlát. Hittel,szenvedéllyel fotózni...elhinni az igaz szerelmet és a holtodiglan tartó összetartozást... Fábián Ildikó vagyok,az Angel's FotóStúdió tulajdonosa. Szeretettel várom a házasulandókat...ha ők is hasonlóan gondolkodnak,mint én. +36305403007 www.angelsfoto.hu www.lorantfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!