• Főlap
  • Blog
  • Tájékoztatás!...nem leszek esküvői kiállító...

Tájékoztatás!...nem leszek esküvői kiállító...

NEM LESZEK ESKÜVŐI KIÁLLÍTÓ...TÁJÉKOZTATÁS! Kedves Házasulandók! Weboldal látogatók! A hétvégén megrendezésre kerülő debreceni Esküvői Kiállításon ne keressetek,nem leszek kiállító!!! 16.év esküvői fotós munkásság eredményeként nekem már elkezdődött az idei szezon-hétvégén is fotózom-illetve olyan kevés szabad napom maradt az idei évre,hogy nem lenne értelme kiállítóként jelen lenni. Ezt a januári helyzetjelentést tavaly is megtehettem volna,de akkor már nem léphettem vissza a partneri szerződéstől. Hála a drága,elégedett ügyfeleimnek,pároknak sok megkeresésem van,igyekszem az internet hálón erősíteni jelenlétem,posztolni munkáimat. Szivesen adok árajánlatot megkeresésekre,tájékoztatást és amennyiben szabad az időpont örömmel beszélgetek,egyeztetek párokkal,házasulandókkal egy finom kávé mellett...kizárva a világ rohanását egy kis időre,meghallgatva az elképzeléseket,álmokat,igényeket melyeket az esküvői fotózás során szeretnének viszont látni. No és kíváncsian hallgatom meg szerelmük történetét...ez érdekel a legjobban! Tehát szeretettel várom a házasulandókat,jegyes párokat...de 2018.január 13-14-i hétvégén nem a kiállítói standon,hanem weboldalamon,facebook oldalamon és e-mailes,telefonos elérhetőségeimen. Boldog,örömködős esküvői készülődést kívánok minden párnak! Ildikó. www.angelsfoto.hu www.lorantfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!