• Főlap
  • Blog
  • Nagyerdő,Debrecen...esküvői őszi fotózás

Nagyerdő,Debrecen...esküvői őszi fotózás

Egy kis faluban élnek...boldogságban,meghittségben. 17-évesen ismerték meg egymást...azóta eltelt majd egy negyed évszázad...de szerelmük mit sem kopott...sőt,a gondok,veszteségek melyeket az élet állított eléjük csak még erősebbé tették őket. Úgy gondolták eljött az Ő nagy napjuk...szeretnék megünnepelni boldogságukat azok körében akik igazán fontosak nekik. Ma minden tökéletes volt:az őszi napsugár beragyogta az eget,a színes falevelek festői színteret varázsoltak az erdőnek...mintha minden kettejük életének egyik legfontosabb eseményére készültek volna. Szívből kívánom sok-sok év múlva is legyetek ilyen boldogok! Öleléssel:Ildikó. Angel's FotóStúdió,Debrecen www.angelsfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!