• Főlap
  • Blog
  • Debrecen-Zelemér...esküvői fotó helyszín

Debrecen-Zelemér...esküvői fotó helyszín

Egyszer volt,hol nem volt...ez a mesém is munkahelyi szerelemről szól...1-év elteltével talált egymásra 2-fiatal,akik azóta elválaszthatatlanok. A fotózás kötetlen,jó hangulatban telt,őszinte és meghitt pillanatoknak lehettünk részesei...az őszi napfény,a sárguló falevelek mesebeli hangulatot varázsoltak. Pici Angyalkájuk is részese volt a Nagy Nap boldogságának...a Mama és Papa vigyázó karjaiban élhette meg szülei legszebb pillanatait az esküvői szertartásokon. Kívánom örök időre szóljon fogadalmuk és legyenek mindig ilyen nagyon boldogok,mint esküvőjük napján. Őszinte szeretettel:Ildikó. Angel's FotóStúdió,Debrecen www.angelsfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!