• Főlap
  • Blog
  • Esküvő Demjénben...a mesés egri borvidéken

Esküvő Demjénben...a mesés egri borvidéken

Az egri borvidék festői táján,Demjén csodaszép borfalujában jártam tegnap... A szőlőtőkék szépsége,a szüret mustos illata,a késő nyári napsugár,az ég kékje tökéletessé tették Timi és Laci életének Nagy Napját. Ide álmodták esküvőjüket...megragadta őket e mesés környezet... Családjuk körében itt fogadtak egymásnak örök hűséget,könnyek közt fogadták a gratulációkat és meghitt vacsorán ünnepelték házasságkötésüket. Drága Timi és Laci kívánom Szerelmetek egy hosszú életen át tartson...legyetek egész életetekben nagyon boldogok,őszinte szívvel kívánom,Ildikó. www.angelsfoto.hu Angel's FotóStúdió,Debrecen

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!