• Főlap
  • Blog
  • Pálinkafőzde Nyírtass-esküvői fotózás

Pálinkafőzde Nyírtass-esküvői fotózás

Munkahelyi vitából indult,majd randevú követte és lám esküvő lett a vége. Nem is akármilyen...rövid ruhás,aranyhalas,hajnalig tartó pazar dínom-dánom. Minden a megszokottság ellen vette fel a harcot: Pálinkafőzdés fotózás,rövid ruhát álcázó szoknyaköltemény,aranyhal dekoráció a meseszépen megterített asztalokon...mit mondhatnék...egyik ámulatból estem a másikba...s közben remekül szórakoztam,örömködtem. Élveztem ahogyan egy fiatal pár átlépve korlátokat megvalósítja merész álmait...ügyelve a finomságra,eleganciára és családjuk idősebb roknainak szívműködésére. Boldog vagyok,hogy találkozhattam régi ismerősökkel,ügyfeleimmel...és nagyon jó érzés,hogy mindig visszavárnak a kisvárdai emberek. Köszönöm az éléményeket,a felkérést...felejthetetlen pillanatokat örökíthettem meg. Szívből kívánom az "Igenetek"örökké tartson! Ildikó.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!