• Főlap
  • Blog
  • Berettyóújfalu...Örökkön-örökké...

Berettyóújfalu...Örökkön-örökké...

Egyszer,nem is olyan régen született egy fiúcska Mihucza Gyula...szülei büszkesége...aki hamar felcseperedett. Egy másik családba megérkezett Dóra Juhász,akit szintén imá dtak szülei és féltő gonddal nevelgették. A két fiatal sok örömöt adott családjaiknak,szeretteiknek. Egy szép napon egymásra találtak...s azóta a szerelmük még erősebb,biztosabb lett...ennek immár 10.éve. Tegnap -sok-sok álmodozás és szervezés után-eljött az Ő Nagy Napjuk...könnyek közt búcsúztak a szülői háztól,meghatódva mondták ki az "Igeneket" és őszinte hittel a szívükben fogadtak örök hűséget a templom oltáránál. 160-fős lagziban mulattak...a násznép osztozott a fiatal pár boldogságában,reggelig mulattak velük. ...és a mesém folytatódik...közös életük írja majd az újabb fejezeteket...őszinén hiszem nagyon boldogok lesznek és szerelmük az örökkévalóságig tart majd. Esküvőjükön sokszor könny szökött a szemembe...megható pillanatokat élhettem át...odaadó szereteteben és törődésben volt részem...amiért nagyon hálás vagyok mindkét fiatalnak és szeretteiknek. Köszönöm,hogy én lehettem esküvői fotósuk...minden percét élveztem a szervezéstől a búcsúzásig...Legyetek nagyon boldogok! Öleléssel:Ildikó. www.angelsfoto.hu Angel's FotóStúdió,Debrecen

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!