• Főlap
  • Blog
  • Esküvő Kisvárdán...fotózás kastélyban

Esküvő Kisvárdán...fotózás kastélyban

Egyszer volt,hol nem volt élt egy gyönyörű ifjú lány,Ivett. Egy napon templomkertben járt ,ahol a fiatal református lelkész megpillantván az angyal külsejű,mesebeli hercegnőt beleszeretett. Úgy döntöttek együtt akarják leélni az életüket,soha többé nem tudják elengedni egymást. A mese tegnap folytatódott:rokonaik-barátaik körében örök hűséget fogadtak egymásnak. 200-fős vendégsereg mulatta át a kisvárdai éjszakát...gyönyörködtek a fiatal párban. Boldog vagyok,hogy -újra- ott lehettem és megélhettem kettejük felejthetetlen pillanatait. Őszinte szívvel kívánom legyen boldog,hosszú életük...soha ne múljon el szerelmük és sok-sok képzeletbeli lapon át folytatódjon igaz meséjük. Baráti öleléssel:Ildikó. www.angelsfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!