• Főlap
  • Blog
  • Levendulaföld...kreatív esküvői fotózás

Levendulaföld...kreatív esküvői fotózás

3-hete dolgozom velük,Jegyesfotózàson,Kreatív esküvői fotózàs alkalmàval és ma,a Nagy Napon. Kedvesek,előzékenyek és nagyon szeretnivalóak! Bizton àllíthatom mèg soha nem volt ennyire egyedi,lehengerlő személyisègű pàrosom-akik minden lètező szabàlyt,korlàtot felrúgva-èlvezik a boldogsàgot,az összetartozâst,kettejük szerelmèt. Csoda fotósorozat készült velük...amíg mindenki màs viharos esőben àzott mi levendulaföldön èlveztük a pillanatot,romnàl romamtikàztunk a lemenő napfény bíbor színeiben. Köszönöm,hogy én lehettem-mèg pár óràig lehetek-esküvői fotósuk,megtisztelő a feladat. Kívànom maradjatok èletetek vègèig ilyen szabad törvènyüek ès zabolàtlanul boldogok,mint most. Ölelèssel,Ildikó. www.angelsfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!