• Főlap
  • Blog
  • Reklám-kampányfotózás ,Silver Tánc Debrecen

Reklám-kampányfotózás ,Silver Tánc Debrecen

A 47.Virágkarnevál vezető táncosával készítettük a csapat kampányfotóit. A Silver 18.éves ,kiemelkedő csoportja Debrecen városának,rendszeres meghívott résztvevői a karneválnak.

Idén egyedülálló témát választottak:egy ismert mese show-t visznek utcára,varázslatos világot tárnak elénk látványban,hangzásban.

A Silver média támogatójaként örömmel vállalunk szerepet a táncos csapat életében,munkásságában...így az Angel's fotós-filmes csapata kíséri a Silver Tánc és Mazsorett csoportot az idei Virágkarneválon is.

Sok sikert kívánunk!

 

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!