• Főlap
  • Blog
  • Jegyesfotózás...kreatívan,helyszín:sóstói Múzeumfalu...

Jegyesfotózás...kreatívan,helyszín:sóstói Múzeumfalu...

Szabina és Zoltán esküvőjükre készülnek.

Mivel nem állnak nap,mint nap kamerák előtt szerették volna kipróbálni manapság milyen hangulata van egy kreatív szemléletű,kötetlen hangulatú fotózásnak.Helyszínnek a sóstói Múzeumfalut választották,ahol a régi parasztházak,a gémeskút és a diófa árnyéka csodás környezetet biztosítottak.

Jól érezték magukat...mosolygós,önfeledt és boldog képek születtek...átadták magukat a szerelemnek,a kettejüket összekötő meghittségnek,harmóniának.

Nagyon várjuk a lagzit és az azt követő esküvői fotózást...igen,az Ara szeretné ha élete párja az esküvőn pillantaná meg,így az esküvői fotózásukra majd hétköznap kerül sor...amikor férj-feleség néz majd vissza a képekről...romantikus,ugye? Imádjuk az egyediséget...boldogan váltjuk valóra esküvős álmaikat.

Angel's-L.FotóStúdió,Debrecen fotós-filmes csapata.

www.lorantfoto.hu

 

    

 

 

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!