• Főlap
  • Blog
  • Esküvői fotózás a debreceni malomban...

Esküvői fotózás a debreceni malomban...

   Debrecen szívében rejtőzködik egy igazi kis ékszerdoboz épület...a falai sok évtizedet megéltek,gazdasági területen állta a sarat...ma mégis teljes pompájában ragyog,tiszta,fehér falai nyúlnak a magasba.

Belső kialakítása XXI.századi műremek...mégis őrzi a sajátosan egyedi stílust. Egy malomról számolok be,melynek kacskaringós lépcsője felvezet 4-emeletnyi magasba,melynek terasza kitekint a belvárosi forgatagba...melynek szobái őrzik a tradíciót.

Igazi élmény volt ezen a debreceni helyszínen esküvőt fotózni...hozzá kell tegyem a fiatal pár is remekül passzolt ruházatban,stílusban a hely hangulatához.

Kívánok sok boldogságot az Ifjú Párnak...és remélem ők is szivesen gondolnak majd vissza a képek láttán a meghitt hangulatú esküvői fotózásra. Ildikó.

           

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!