• Főlap
  • Blog
  • Esküvői kreatív fotózás=örömfotózás,élményfotózás

Esküvői kreatív fotózás=örömfotózás,élményfotózás

Esküvői fotózás?...legyen új,élményszerű,örömködő,egyedi és a párok tudják önmagukat adni...

Senki nem szeretne feszengős képen szerepelni...a fotós beállításait végig szenvedni és rendületlenül mosolyogni...annál inkább jól esik a másikra figyelni,titkos kis cirógatásokat megélni,csodaszép helyszíneken járni...megélni a szerelmet,a meghittséget.

Az Angel's-Lóránt FotóStúdióban igyekszünk megteremteni a lehetőséget a hangulatos élményfotózásra,örömfotózásra...mely során a fiatal pár valóban megéli a pillanatokat,önmagukat adhatják.

Szeretettel várjuk a Házasulandókat...www.lorantfoto.hu  Fábián Ildikó,tulajdonos.

 

       

 

    

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!