Gyermekfotózás...www.lorantfoto.hu

Igazi ünnep amikor gyerkőcök érkeznek az Angel's Stúdióba és önfeledt,vidám hangulatban lehet alkotni.

Legutóbb Timi&Sanyi volt vendégem...akik meglepetés képeket készítettek  nagyijuknak.Sanya jól bírta a modellkedés kihívásait...még a ruhák gyakori váltása sem viselte meg...kishúgát már nem volt ennyire egyszerű fotózni,de hála okos bátyjának csodaszép képeink születtek.

Drága Angyalkák köszönöm az élményt....szeretettel várom a családokat,gyermekekeket,kismamákat élmény fotózásra,Stúdióba és szabadtérre egyaránt.

Fábián Ildikó:+36305403007

 

                    

 

  

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!