• Főlap
  • Blog
  • Marcsi&Tibi...romantikus esküvői fotózás 2016.

Marcsi&Tibi...romantikus esküvői fotózás 2016.

Tibi őrült tempót diktált esküvőjük szervezésével...külföldi munkavállalóként a neten napi kapcsolatban voltunk.

Minden ötletét megosztott velem,tanácsot kért,segítséget...vagy csak ötleteltünk mivel lehet még egyedibb és tökéletesebb a Nagy Napjuk.

Mit mondjak...pazar esküvőjük volt...a londoni étterem konyhájából elképesztő dolgokat vitt véghez.

Amikor személyesen találkoztunk olyan érzés volt,mintha már ezer éve ismerném...annyit nem nevettem még esküvői fotózáson,mint velük.

A Tiszadobi kastélyt választották romantikus  helyszínnek,stílusosan pedig a debreceni repülőtéren kezdtük a fotózást,hisz az életük egyik fontos színtere az utazás.

Marcsi egy mosolygós,tündéri Nő...aki ragyogott aznap a boldogságtól.

Nóri barátnőjük valóban segítette a fotózás minden percét...egy jókedélyű,vidám csajszi...aki remekül kezelte a pár minden óhaját.

Mesebeli esküvői képek...csoda fotók születtek... naplemente a Tisza parton talált bennünket...varázslatos élmény volt velük lenni,őket fotózni.

Drága Tibi-Marcsi köszönöm a lehetőséget,hogy engem kértetek fel esküvői fotósnak...csodálatos embereket ismertem meg bennetek,legyetek örökké ilyen nagyon boldogok.

Öllelek benneteket,Ildikó.

www.lorantfoto.hu

Angel's-Lóránt FotóStúdió,Debrecen

 

         

 

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!