• Főlap
  • Blog
  • Esküvői képárak...tetszés és pénztárca barát megoldás

Esküvői képárak...tetszés és pénztárca barát megoldás

Esküvői képáraink tartalmazzák az utómunkák költségeit(retus,effekt,labor)...ezen felül más fizetnivaló nincs!

Sem időkorlát,sem darabszám megkötés,sem rendelkezésre álló idő és díj,sem előre kitalált díjcsomag,sem több hetes utómunka...

Az esküvői fotózás úgy alakul,ahogyan azt a Jegyes pár megálmodta.

Készülődéstől bekapcsolódhatunk és másnap hajnalig maradhatunk a Nagy Napon...a kreatív fotózás akár hétköznap is történhet,plusz költségek nélkül.

Esküvőt követően,egy alkalmas időpontban-esküvő után akár 1-2-nappal- hangulatos fotóvetítést tartunk,ahol a párok tetszésüknek és anyagi lehetőségeiknek megfelelően dönthetik el a fotósorozat darabszámát és végösszegét.

Maguk válogathatják be a képeket a végleges fotósorozatba...nem a fotós dönt mi tetszik és mi nem.

Fotóválogatást követően laboráltatjuk a képeket és 1-munkanappal később átadásra is kerülnek.

Kedves Jegyesek...ennél rugalmasabb,szabadabb,egyénre szabottabb esküvői fotószolgáltatást nem találtok...várunk benneteket!

+36305403007   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Angel's-Lóránt FotóStúdió,Debrecen

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!