• Főlap
  • Blog
  • Exkluzív Fotókönyv képeinek,emlékeinek...

Exkluzív Fotókönyv képeinek,emlékeinek...

Manapság fotóinkat a legjobb helyen Fotókönyvben őrizhetjük.

Az exkluzív könyvek masszívak,nem gyűrődnek,lapjai igen vastag kivitelűek és a fotópapír igazi fotóélményt biztosít.

Az Angel's-Lóránt FotóStúdió minden esküvői ügyfele számára akik esküvői fotó+film szolgáltatást kötnek le exkluzív Esküvői Fotókönyvet készít ajándékba 25.000.-ft.értékben a sorozat legkedvesebb képeiből.

A könyveink keményfedelesek,fotóval és tetszőleges szöveggel ellátva kerülnek nyomtatásra.

Külső megbízóknak is örömmel készítünk fotókönyvet-születésnapra,anyák napjára,karácsonyra-kizárólag jó minőségű,nagyfelbontású képekből,rövid vállalási határidővel.

Fotókönyv áraink:

15x20-as 30-oldalas Fotókönyv :19.000.-ft.

20x20-as 30-oldalas Fotókönyv:25.000.-ft.

20x30-as 30-oldalas Fotókönyv:29.000.-ft.

Természetesen a könyvek oldalszáma tetszőlegesen növelhető(30-oldalas könyvbe kb. 40-44db.fotó szerkesztődik,dupla oldalas panoráma élményű fotókkal is) .

Szeretettel várjuk Fotókönyv rendelését!

http://www.lorantfoto.hu/index.php/galeria/fotokoenyv

                                       

 

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!