Esküvői fotó - díjcsomag mentesen

Sokan nem is értik,hogyan lehet díjcsomag mentesen kínálni esküvői fotószolgáltatást?

Nos,a válasz egyszerű: bízni kell 2-felnőtt ember józan ítélőképességében, ízlésében és abban,tudják mit akarnak.

Az esküvői fotózást sok tényező befolyásolja:időjárás,a pár aznapi feszültsége,hangulata-netán egy fejfájás-a helyszínek milliője,a fotós aznapi fogékonysága...és sorolhatnám.

Az Ifjú Pár esküvőt követően egy hangulatos vetítés alkalmával megtekinti a sorozatot és tetszés szerint hagyja jóvá a képeket,válogatja be azokat a saját sorozatába.Így az esküvői sorozat darabszámát és végösszegét Stúdiónkban ügyfeleink alakítják.

Igazi kihívás egyedi és meseszép fotósorozatot alkotni,titkon megnehezítve a képek válogatását.

A fotózást nem gátolja időkorlát és darabszám limit,egy személyes konzultáción a párok elmesélik elképzelésüket és  mi azt maximálisan szem előtt tartva igyekszünk kivitelezni.

A hétköznapi fotózáson sincs plusz költség,akár naplementébe is záródhat a fotózás távolabbi helyszíneken:folyóparton,hegyvidéken,kastélyban...a párokkal együtt utazunk,így fotós és filmes szakember is jelen van.

Mi az egyedi elképzeléseket nem tudtuk díjcsomagba zárni és őszintén bevallva nem is állt szándékunkban...hisz ahogyan minden ember,úgy az esküvők is különbözőek.

Szeretettel várunk az Angel's-Lóránt FotóStúdióba minden kedves Jegyes párt,akik szivesen élnek a szabadság és az álmaik lehetőségével.

www.lorantfoto.hu

+36/30/540-3007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!