• Főlap
  • Blog
  • Wedding Cinema...avagy Esküvői élményfilm

Wedding Cinema...avagy Esküvői élményfilm

Igazodva napjaink igényeihez új szolgáltatással bővítettük a filmes kínálatunkat:

Wedding Cinema.

Esküvői Film,másként: készülődéstől másnap hajnalig időkorlát nélkül többkamerás beállásokkal rögzítésre kerül az esküvő minden programja,majd szerkesztéskor,utómunka alkalmával 30-40 perces élményfilmet vágunk.

A kisfilm élvezhető verziója a nagy többórás anyagoknak...minden fontos,lényeges és szép pillanat benne van...mégsem kell egy fél délutánt a képernyő előtt eltölteni.

A párok igény szerint jelképes összegért megvásárolhatják a nyersanyagot,mely akár 4-5-6 órás vágatlan felvétel,így ha mégis kedvük támadna elejétől a végéig visszanézni a Nagy Nap eseményeit gondtalanul megtehetik.

A Wedding Cinema beveztő áron kerül értékesítésre az idei évben,ezzel is motiválva azon párokat akik szivesen kérnék ezt a fajta videó szolgáltatást.

Szeretettel várjuk Stúdiónkba a házasulandókat...a fotószolgáltatás és a Wedding Cinema élményfilm együttes lekötésekor is természetesen Stúdiónk exkluzív Esküvői Fotókönyvet készít ajándékba.

Wedding Cinema...az esküvői élményfilm.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!