• Főlap
  • Blog
  • Kreatív esküvői fotózás Debrecen...

Kreatív esküvői fotózás Debrecen...

Kreatív esküvői fotózás Debrecen...Légy kreatív esküvődön!

...és mi kell hozzá?

Add önmagad! A fotózás szóljon arról Ti milyenek vagytok,mit szerettek a szabadidőtökben vagy akár a munkátokban csinálni,hogyan ismerkdetetek meg,mi jellemzi leginkább a közös életetek...merítkezz a saját életetekből...és ezt jelenjen meg esküvői képeiden.Az egyedi,kreatív eredmény garantált!

Az esküvői fotózás talán a nagy nap legkötetlenebb eseménye,ahol semmi másra nincs szükség csak rátok és a kettőtöket összekötő szerelemre.

Ha ezt a bensőséges,szenvedélyes,romantikus viszonyt meg tudjuk mutatni a képeken elértük a célunkat,hisz a fotó beszédessé váik.

A környezet számtalan lehetőséget rejt...de tartalommal megtölteni csak a pár tudja. Örömködésnek hívom az ilyen fotózásokat,ahol a kezdeti feszengős mosolygás után egyre inkább természetes,a fiatal pár kapcsolatát elmesélő felvételek születnek.Kreatív esküvői fotózás melyet a házasulandó fiatalok töltenek meg tartalommal,érzelemmel,szépséggel,romantikával.A jó fotós pedig meglátva ezeket a csoda pillanatokat megörökíti sajátosan rá jellemző formában...mely a képkivágásban,a részletábrázolásban,a fények használatában  lesz mesésen egyedi.

Angel's-Lóránt FotóStúdió...a kreatív esküvői fotós-filmes csapat

 

 

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!