• Főlap
  • Blog
  • 2015. Legszebb Esküvői Fotó Debrecen díj...

2015. Legszebb Esküvői Fotó Debrecen díj...

Stúdiónk immár 4. alkalommal nyerte el a Legszebb Esküvői Fotó Debrecen díjat. Az elismerés fontos, hisz közönség szavazat alapján lehet e nívós elismeréshez jutni. A közönség pedig kritikus.

2011. 2013. 2014. és 2015-évben is sikerült a díj birtokába jutni... mely hatalmas öröm és siker a Stúdió életében.

Köztudott milyen sok a profi és félprofi, amatőr fotó vállalkozás, alkalmi vagy csak hétvégi fotós, kevesen maradtunk akik hivatás szerűen végzik e kreatív alkotó tevékenységet. Mi igen. Életünk hivatása: a fotózás. Éjjel-nappal ebben élünk.

Csodás dolog bepillantást nyerni 2-ember életébe, szerelmük mélységébe, láttatni annak meghittségét, erejét, titkait.

Nekünk megadatott a lehetőség... olyan párokkal volt szerencsénk együtt alkotni, akik maguk is kreatívak voltak, felfedezni vágyók... különleges helyszíneket választottak, egyéni ötletekkel tették még sajátosabbá a fotózást. Meg tudtak nyílni a fényképezőgép előtt... ki tudták zárni a külvilágot... egymás kezét fogva megmutatták érzéseiket, hitüket.

Szerényen, de az örömtől túlcsordult szívvel nyugtáztuk az elismerést... jó tudni másoknak is beszédesek az esküvői képeink.

Sok-sok munkaóra van az elismerés mögött... a háttérmunka: marketing, a stúdió arculata, a kiállításokon való megjelenés, a kiajánlók megalkotása, a párokkal való kommunikáció, a közös ötletelés a készülődés időszakában. A  kreatív fotózás kihívásai, a nagy nap izgalmas órái... és a  sokszor reggelig tartó fergeteges lagzik eseményei.

Hálás szívvel köszönjük mindenkinek az elismerést: az ügyfeleinknek, a szavazóknak, a facebook like-nak, a weboldal látogatóinak... a munkatársainknak (fotósok, filmesek, laborosok) ... és a családunknak, akiknek a támogatása nélkül ez nem sikerülhetett volna.

Köszönjük! Angel's-Lóránt FotóStúdió.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!