Esküvői fotó 2015.

Hű... micsoda évet zárunk... 2014. szakmailag meghozta újra az elismeréseket, sikereket... a kihívások, megújulások időszakát.

Elnyertük a Legszebb Esküvői Fotó 2014. díjat közönség szavazattal... -újra... köszönet érte!

Fantasztikus helyszíneken-reptereken, borvidéken, történelmi városokban-fotózhattuk a vállalkozó szellemű párokat, készíthettük a stúdió fennállása óta talán a legszebb, legegyedibb esküvői sorozatokat.

Reméljük a 2015-év is hasonló, ha nem nagyobb sikereket, lehetőségeket hoz el... mi nagy reményekkel, hittel és elhivatottsággal várjuk az új esztendőt.

Már elkezdődött a jövő évi esküvői lekötések időszaka... szeretettel várjuk a Házasulandókat, Jegyben járókat... díjcsomag - és időkorlát mentes fotó-és videó szolgáltatással...

  • 2014. dec.31-ig. történő foglalásokra még ez évi árakat, kedvezményeket biztosítunk...
  • 2015. január 17-18-án a Debreceni Esküvői Kiállítás, Lovarda  -  kiállítási kedvezményekkel kedveskedünk.

Stúdiónk jövőre is kreatív fotó-és film szolgáltatásaival várja az új Ügyfeleket:

  • exkluzív fotókönyv ajándék
  • köszönetfotó készítés
  • premier vetítés
  • hétköznapi kreatív fotózás
  • éjszakai fotónyomtatás.

Mindenkinek sikerekben gazdag, szerencsés, boldog Új Esztendőt kívánunk... és ha kreatív fotóst, filmest keres az Angel's-Lóránt FotóStúdió szerettel várja!

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!