Babafotózás... Larissza

Drága kis Ügyfelem Larissza... a szeme kék, ég kék...mesésen kék... a pofija angyali... és ő maga is egy kis Angyal.

9-hónapos Larát nyugodt, otthoni környezetben fotózhattam, szülei gondosan megtervezték a napot... és csodálatos módon működött a tervezett napirend.

Lara természetes kíváncsisággal követte a fotózást, szó nélkül tűrte az öltöztetést, édesen játszott Angyalka szárnyainak tollával... meghitten bújt Anyukája karjaiba... és élvezte Apukája puszijait.

Egy kellemes órában bepillantást nyerhettem a család életébe... készíthettem a felvételeket egy kisgyermekről... akit a szívembe zártam és boldog vagyok, hogy megismerhettem.Köszönöm Lara!

Ildikó.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!