• Főlap
  • Blog
  • Esküvői álmok...esküvői fotózás Borostyán Med Hotel

Esküvői álmok...esküvői fotózás Borostyán Med Hotel

Királylány...avagy egy kislány esküvői álmai valóra váltak... Esküvői kreatív fotózás Borostyán med Hotelben...egy csoda lánnyal és párjával. www.angelsfoto.hu +36305403007 Ildikó www.facbook.com/angelsfoto.hu Egy csoda làny…egy csoda esküvő…imàdtam minden percét. Legyetek örökkè boldogok…és dràga Cinti mindig királylányként tündökölj ,mosolyoddal ragyogd be az egèsz Világot! Tegnap amikor néztelek az jutott eszembe: minden pici làny ugyan olyan Kiràlynő szeretne majd lenni az esküvője napjàn,mint amilyen Te voltál! www.angelsfoto.hu +36305403007 www.facebook.com/angelsfoto.hu https://www.instagram.com/fitos_ildiko_angel/

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!