• Főlap
  • Blog
  • Kismama fotózás...légy nőies és ragyogj!

Kismama fotózás...légy nőies és ragyogj!

Légy gyönyörű Kismamaként is❣ Kismama fotózás Debrecen www.angelsfoto.hu +36305403007 Ildikó Exkluzív kismama ruhák biztosítása-kizárólag fotózásra készített -különleges kiegészítők,virágövek,stólák...belvárosi vintage stúdió/vagy szabadtér. A stúdióban virágkarika,fürdőkád,szófák,hintaszék,függő hinta áll rendelkezésre,klimatizált. 1-napos digitális átadás-utómunkázott képek- + ajándék laborált fotók. Hétvégén is vállalok fotózást(vasárnap). Bejelentkezés folyamatos❣ www.facebook.com/angelsfoto.hu https://www.instagram.com/fitos_ildiko_angel/

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!