• Főlap
  • Blog
  • Kismama fotózás Angel's Fotó Debrecen

Kismama fotózás Angel's Fotó Debrecen

Exkluzív Kismama fotózás ❤ Kifejezetten erre a célra készített uszályos/vagy földig érő,szép dekoltázsokkal megálmodott ruhák,kiegészítő virágövekkel,stólákkal,tüll masnikkal. A ruhák az Angel's FotóStúdió Kismama témájú fotózásain használhatóak. ? Új,exkluzív Espera ruhákkal bővült a kínálat ❤ Kismama fotózás 2021. ❤ www.angelsfoto.hu +36305403007 Ildikó Angel's Fotó-és FilmStúdió,Debrecen Kismama(+Kispapa)&Pocakfotózás: 1.ó. meghitt fotózás alatt 3-ruha használata,50nm-es vintage exkluzív klímás,belvárosi stúdióban 42.000.-ft. /80-100db. képből álló utómunkázott fotósorozat digitális átadással + AJÁNDÉK 10db. 10x15cm. laborált kép,1db. 20x30-as fotónagyítás .✌️ Kismama fotózàs ruhàk biztosítàsa nélkül saját ruhàkkal,kiegèszítőkkel...30.000.-ft. www.angelsfoto.hu +36305403007 Fitos Ildikó Angel's Fotó-és FilmStúdió,Debrecen Angel's Fotó-és FilmStúdió,Debrecen Előzetes bejelentkezés szükséges. Szeretettel várom a Kismamákat&Kispapákat és Pocaklakójukat❣️

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!