• Főlap
  • Blog
  • Valentin napi páros-,jegyes-,glamour fotózás Debrecen

Valentin napi páros-,jegyes-,glamour fotózás Debrecen

Jön! Jön!! Jön!!! Valnetin napi páros-,jegyes-,glamour fotózás! 2021.február 13-14.(szombat-vasárnap) Debrecen belvárosában meseszép valentin napi dekorációjú stúdióban. 30-perc/60db. fotó utómunkázva,1-napos digitális átadással...+1db. 20x30-as,A/4-es nagyítással,20.000.-ft. (fizetés a fotózás végén) Meglepetés randevú...melyre a kedves érkezhet virággal,sütivel,mini pezsgővel vagy akár egy gyűrűvel! Szeretettel várom a szingli csajokat,pasikat glamour fotózásra! Bejelentkezés telefonon,facebook üzenetben! +36305403007 Ildikó www.facebook.com/angelsfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!