• Főlap
  • Blog
  • Esküvői szabadtéri fotózás Déri tér-Zelemér

Esküvői szabadtéri fotózás Déri tér-Zelemér

Régóta alkotnak egy párt. Szerelmük napról napra erősebb és mélyebb. Roli szerelmes tekintete beszédes,ahogyan Enikőre néz,gyönyörködik benne. Bár a fotózást és a Nagy Napjukat sok apró és váratlan dolog nehezítette és tette emlékezetessé,én mégis igyekeztem nyugalmat,békét,meghittséget teremteni...ahol csak Ők léteznek.Ők és a szerelmük. A mai naptól házasok...holtodiglan-holtomiglan...legyetek egy életen át boldogok! Ildikó www.angelsfoto.hu +36305403007 Esküvői fotózás

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!