• Főlap
  • Blog
  • Kismama fotózás exkluzív Angel's ruhákban

Kismama fotózás exkluzív Angel's ruhákban

Energikus,meseszép és Lili babát hordozza szíve alatt. Két nagyfiával érkezett Enikő fotózásra,akik igazi lovagként támogatták édesanyjukat. Enikő mesésen festett az exkluzív kismama ruhákban,bátran választotta az élénk színeket...csodás képeket alkottunk. Boldog vagyok,hogy hasonlóan hozzám vannak olyan Nők akik nagyobb tesók mellé is vállalnak kistestvért...és ők is nagyon boldogan élik meg újra ezt az időszakot. Nagyon boldog babavárást kívánok...öleléssel Ildikó. www.angelsfoto.hu +36305403007 Kismama fotózás Debrecen,Angel's FotóStúdió www.facebook.com/angelsfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!