• Főlap
  • Blog
  • Exkluzív esküvői fotózás,Le Til kúria

Exkluzív esküvői fotózás,Le Til kúria

Egy álom vált valóra,egy gyönyörű szerelem beteljesedése. Sok szervezés,gondos figyelem,kedves és aprólékos figyelmességek...pazar esküvő. Ildikó és Tamás tegnap szeretett családjuk,barátaik körében házasságot kötöttek. Minden pontosan olyan volt,mint amilyennek megálmodták...ha lehet picit túlozni még annál is szebb. Boldog vagyok,hogy ismerhetlek benneteket,köszönöm az együtt töltött időt,a Le Til kúria varázslatos-újbóli élményét...és még azt a kis csupor mézet is ,amit hajnalban kaptam tőletek...elmondhatatlanul varázslatos pár vagytok! Éljen az Ifjú pár! Ölellek benneteket,Ildikó. www.angelsfoto.hu +36305403007 Esküvői fotózás-filmezés

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!