Fotóalbum, fotókönyv

Angel's Fotókönyv:

Prémium minőségű fotókönyv készítés,nyomtatás. Kemény fedeles borítóval,30-oldalszámtól...kis-,közép-és nagykönyv kivitelben. A belső oldalak 300gr-os matt selyem raszter papírral készülnek. Előnyei: tartós, ujjlenyomat mentes,igazi "mesekönyv nézegető"élményt nyújt hihetetlenül gazdag színvilággal. A könyv középen nem törik meg,exkluzív megjelenési forma fotóinak. Rövid vállalási idővel -8-munkanap alatt- örömmel készítjük el Angel's Fotókönyvét Stúdiónkba.

Angel's Fotókönyv árai:

  • 15x20-as méretben,30-oldalas kivitelben 9.500.-Ft.
  • 20x20-as méretben,30-oldalas kivitelben 15.000.-Ft.
  • 20x27-es méretben,30-oldalas kivitelben 19.500.-Ft.

(A könyvek oldalszámai 60-oldalig növelhetők, 1-1-pár oldallal.) A plusz oldalpár ára: 300.-Ft.

Ajándék Angel's Fotókönyvet ad Stúdiónk minden kedves ügyfelének,aki Esküvői fotó-és videószolgáltatást együttesen igényel.

Örökítse meg emlékeit Stúdiónkban, fotóit lapozgassa Angel's Fotókönyvben. Saját készítésű,amatőr képeit is ránk bízhatja,örömmel szerkesztjük igényes fotókönyvünkbe. Ajándékozzon Ön is családtagjainak,szeretteinek fotókönyvet, az Angel's Fotókönyv exkluzív,egyedi,megfizethető ajándék lesz.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!