• Főlap
  • Blog
  • Szofi...a 7.napos Tündérlány avagy újszülött fotózás otthon

Szofi...a 7.napos Tündérlány avagy újszülött fotózás otthon

Újszülött fotózás a család otthonában,meghitten,nyugodt légkörben,maximálisan alkalmazkodva a babához. Kiegészítőkkel,ruhácskákkal,Anya és Apa ölelésében. Felszerelkezve és izgatottan érkeztem Szofihoz (is)...azután megvártam amíg a kis Ügyfelem evett,szundizott...majd újra evett...és azután alukált,de nem elég mélyen... Pelus csere majd minden kezdődött előről. Istenem,de picike és törékeny... Szofi... <3 legyen boldog életed Tündérlány. www.angelsfoto.hu +36305403007 Ildikó

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!