Jegyesfotózás(e-session)

Manapság nagy népszerűségnek örvend a Jegyesfotózás(e-session), mely jó alkalmat ad a párnak a kamera előtti kibontakozására, az esküvői fotózási helyszínek felkutatására és remek lehetőség, hogy a fotós megismerje esküvőre készülő ügyfeleit. Egymásra tudjon hangolódni a jegyes pár és a fotográfus.

Szilvi és Péter egy elbűvölő pár, akik külföldön élnek, tanulnak, nászukra utaztak haza, Magyarországra. Európai fiatalok, akik rendkívül intelligensek, érzékenyek, fogékonyak, hihetetlenül ösztönösek, egyszerűek és nagyon szerelmesek!

Csodálatos 1-órát tölthettem velük, az egyetlen nekik szánt inspirációm: legyetek olyanok, mint máskor!

Nos,elmondhatom: tényleg nem tagadták meg önmagukat: az első 10-perc után-ez idő kellett ahhoz, hogy feloldódjanak-boldogan ölelkeztek, sétáltak, szökőkútban játszottak-mert, hogy ez a legkedvesebb csínytevésük, melyet európai nagyvárosok főterein szoktak elkövetni. Önfeledten feküdtek a fűben, boldog fáradságban bámulták az eget, virágszirmokkal cirógatták egymást.

Ahogy ezeket a sorokat írom folyamatosan mosolygok... olyan nagyon jó érzés ilyen emberekkel találkozni, együtt lenni. Fel tudnak tölteni energiával, meg tudják mutatni, hogyan lehet a szürke napokon is szivárványt varázsolni.

Jegyesfotózást ajánlom mindenkinek, nem csak azért, mert elképesztően remek felvételek születnek, hanem azért is, mert a nagy esküvői lázban, készülődési hajcihőben jó egy kicsit örömködni azzal, akit egy életre párjának választ az ember.

Szeretettel várok minden jegyes párt egy kötetlen fotózásra, boldog Örömködésre!

Ildikó.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!