Tavaszi esküvő,Debrecen-Hajdúbagos

...amikor egy régi ügyfelem,egy kedves családtag felkért engem legyek meglepetés vendég fotós örömkönnyekben törtem ki. Régóta ismerem Őket...régóta a szívemben élnek...és igen,jócskán volt közöm ahhoz,hogy ők megismerjék egymást. Az életemben mindig van visszatérő élethelyzet,mindíg vannak olyan emberek akik fontosak...és pár év elteltével visszatérnek...Ők is ilyenek. A menyasszonynál voltam óvónéni gyakornok,vigyáztam anno a gyermekeire,kolleganője lehettem jópár évig,óvó-vigyázó szemére bízhattam saját gyermekeimet. A vőlegény anno munkatársam volt,számtalan esküvőn állt és alkotott mellettem filmesként rendkívül kreatív szemmel ,megbízható,szeretnivaló emberként. Egy ügyfelemhez Őt küldtem esküvői videófilmet forgatni...és ekkor ismerkedtek meg Ők. Ennek 10-éve... Március 14-én egymást ölelve sírtunk...voltunk boldogok,fotóztam ahogy kimondják az "Igeneiket"...ahogy elkötelezik életüket egymásnak. Életem egyik legszebb pillanata volt...és soha nem felejtem...boldog vagyok és hálás amiért ott lehettem. ...mosolygok ha visszagondolok...és csak azt kívánhatom :legyetek nagyon-nagyon boldogok...megérdemlitek! Millió öleléssel,Ildikó. www.angelsfoto.hu +36305403007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!