• Főlap
  • Blog
  • Kismama&családi fotózás-Nagyerdő,Debrecen

Kismama&családi fotózás-Nagyerdő,Debrecen

Beni és családja <3 Tavaly karácsonykor ismertem meg őket...és azóta visszatérő ügyfeleimmé váltak. Én lehettem aki Beni 1-éves szülinapját megörökíti és most ismét engem ért a megtisztelő felkérés fotózzam őket életük újabb fontos állomása küszöbén:2-kistesó érkezését várják <3 Az őszi napfény kegyeibe fogadott bennünket,Beni azóta megtanult motorozni és csak úgy szelte az erdő útjait...Zsuzsa csodaszép anyukaként ragyogott,férje pedig -mint mindig-most is odaadó apukaként-férjként állt helyt. Szeretem idő...élményfotózás...nyugalom és meghittség... <3 Ölellek benneteket! Ildikó www.angelsfoto.hu +36305403007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!