• Főlap
  • Blog
  • Jegyesfotózás...meglepetés ajándékutalvány Debrecen

Jegyesfotózás...meglepetés ajándékutalvány Debrecen

Flóra és Csaba eljegyzésük alkalmával meglepetés ajándékutalványt kaptak barátaiktól-akiket szintén fotózhattam már korábban-. A fiatal pár nagy izgaommal érkezett,elmondták milyen ritka alkalom amikor őket fotózzák...megnyugtattam őket,szinte minden jegyes-vagy esküvős párnál így van ez. A stúdióban nagyon jól érezték magukat,hamar tova illant a kezdeti feszültség,egyre természetesebb és meghittebb hangulatban készültek a képek. Én nagyon élveztem a velük töltött időt...valóban élményfotózást adott...szeretem kinyitni az embereket,szeretem a meséjüket,az életüket... Kívánom minden közös álmotok váljon valóra és életetek végéig őrizzétek a szerelmeteket...olyan jó rátok nézni,olyan jó látni ahogyan egymást szeretitek és tisztelitek. www.angelsfoto.hu +36305403007 Ildikó

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!