• Főlap
  • Blog
  • Kriszti és Gergő...esküvői fotózás Bencs villa,Nyíregyháza

Kriszti és Gergő...esküvői fotózás Bencs villa,Nyíregyháza

Egyszer volt,hol nem volt...Ibrány városában élt egy nemes szívű,jóképű,kedves legény. Dolgosan teltek mindennapjai. Egy napon belépett családi boltjukba a szépséges Tündérlány...a fiú szívét azonnal rabul ejtette. Titkosan imádta...csak remélni tudta egyszer viszonzásra talál szerelme... Az álmai,vágyai valósággá váltak...életük mesekönyve hamar telt új oldalakkal...tegnap pedig új fejezet kezdődött,összeházasodtak. Örök hűséget fogadtak egymásnak és reggelig tartó lakodalmukon mulattak vendégeikkel. Ma férj és feleség a nemes szívű legény és a csodaszép Tündérlány. <3 Elmondhatatlanul hálás vagyok a sorsnak ,hogy megismrehettem őket...én lehettem az aki képeken megjelenítheti szerelmüket,boldogságukat... Szeretem kettejük igaz meséjét,élveztem a velük töltött időt...élményeket...helyszíneket...a hozzájuk tartozó családtagok,barátok társaságát. Köszönöm! <3 ...és boldogan élnek tovább...kéz a kézben,legyőzve minden akadályt az idők végezetéig <3 Legyen így! Ildikó www.angelsfoto.hu +36305403007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!