Esküvői kiállítás Debrecen 2019.

Esküvői kiállításra készülődünk újra...ismét eltelt egy év. Gyorsan telik az idő,számos ötletünk van,amit szeretnénk megmutatni...de a fő szempont most is:igényes,exkluzív fotó-és filmszolgáltatás,egyedi árajánlattal,esküvői párok elképzeléseihez igazítva. 16.éve működik...az idő igazolt bennünket,nem lehet díjcsomagokat rászabni különféle esküvőkre,párokra...hiszen mindenki más. Szeretettel várjuk a Debreceni Esküvői Kiállításon a látogatókat,érdeklődőket,szolgáltatást lekötő párokat,a debreceni Lovarda aréna bejáratának bal oldalán. Ildikó www.angelsfoto.hu www.lorantfoto.hu

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!