• Főlap
  • Blog
  • Karácsonyi fotózás 2018. Cukiságok a stúdióban

Karácsonyi fotózás 2018. Cukiságok a stúdióban

Amióta elkezdődött a karácsonyi-ünnepi fotózás nap cukiságok jönnek-mennek,édes angyalkák veszik birtokba a mesebirodalom stúdiót. Nagyon jól érzik magukat...nem is csoda:égig érő karácsonyfa,manók,szánkó,fényfüzérek,szépséges tükrök,meleg-puha takarók veszik őket körül,halkan zene szól és nem kell semmit tenni csak magukat adni...bájukat,kíváncsiságukat,szeretetüket. Erről szól az Angel's Fotó-és FulmStúdió ünnepi-karácsonyi fotózása.élményfotózás...ahol együtt lehet kicsi és nagy,az együtt eltöltött idő az ajándék. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt...Debrecen belvárosában,az ünnepi-vintage mesebirodalom fotó stúdióban. +36305403007 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ildikó.

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!