• Főlap
  • Blog
  • Karácsonyi-ünnepi fotózás...Debrecen

Karácsonyi-ünnepi fotózás...Debrecen

Hamarosan újra itt vannak az ünnepek!...indul a karácsonyi-ünnepi családi és gyermek fotózás Stúdiónkban is. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat meghitt hangulatú vintage stúdióba,karácsonyi dekorációba,feldíszített kandalló elé... Nincs is személyesebb ajándék ,mint szeretteiről készített pillanatképek. Ajándékozzon élményt családjának,kerüljön a Mikulás csizmába és a karácsonyfa alá exkluzív fotósorozat gyermekeiről,családjáról. 1-órás élményfotózás,digitális és laborált képátadás 1-2-munkanapos határidővel. Előzetes bejelentkezés szükséges! +36305403007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!