• Főlap
  • Blog
  • Edelény,Hámori tó,Lillafüred....esküvői fotózás naplementében

Edelény,Hámori tó,Lillafüred....esküvői fotózás naplementében

"Szerelem,ha az egyik a másikát repülni hagyja,de ha zuhan,fél szárnyát kölcsönadja" Vivi és Csabi lázasan készült életük egyik legjelentősebb eseményére,az esküvőjükre. Edelénybe utaztunk az L-Huillier-Coburg kastélyba,majd a Hámori tó partján,Lillafüred meseszép völgyében köszöntött bennünket a naplemente. Násznépük az Almavirág étterembe kapta a meghívást...pazar lagziban reggelig mulattak. Szívből kívánom egy életre szóló szerelem kössön össze benneteket és a közös úton együtt éljetek át egy boldog,hosszú életet. Ildikó www.angelsfoto.hu +36305403007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!