• Főlap
  • Blog
  • Esküvői álomfotózás...Le Til kúria

Esküvői álomfotózás...Le Til kúria

Egyszer volt,hol nem volt...az óperenciás tengeren túl... :) Igen,Évi és Firas meséje egy igaz történet. Balatoni városban,Siófokon látták meg először egymást,azután a fiatal férfi kereste a meseszép lányt. Megtalálta...szerelem szövődött kettejük közt,Évi követte lovagját messzi országokba. Megszületett csodaszép kislányuk Liána...akivel Hollandiában boldogan élnek... Évi aprólékos gonddal szervezte pazar esküvőjüket,figyelmét semmi nem kerülte el...magyar-arab kapcsolat,melyet egy végtelen,soha el nem múló szerelem köt egybe. A képek mesélnek...kettejük szoros kötelékéről,Évi sugárzó szépségéről,Firas odaadó érzéseiről,kislányuk huncut bájáról...nagyon szerettem a velük töltött időt... Szívből kívánom mesétek,szerelmetek soha ne érjen véget...tartson örökkön-örökké! Ildikó www.angelsfoto.hu +36305403007

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!