Valentin napi fotózás 2019.

Valentin napi fotózás 2019. <3 Szerelemes párok stúdió élményfotózása február több napján Debrecen belvárosában meseszép vintage 50nm-es stúdióban...ahol Valenti napi dekorációban készülnek a párok fotói. Szeretettel várom a Szerelmeseket,Jegyeseket,fiatalokat és időseket...akik szerelmüket éléményfotózáson is szivesen megörökítenék.<3 Ajándékozz párodnak Valenti napi fotózást <3 Időpontok folyamatosan töltődnek...bejelentkezés telefonon,facebook oldalakon,e-mailen. Öleléssel:Ildikó. www.angelsfoto.hu +36305403007 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Esküvői kiállítás Debrecen 2019.

Esküvői kiállításra készülődünk újra...ismét eltelt egy év. Gyorsan telik az idő,számos ötletünk van,amit szeretnénk megmutatni...de a fő szempont most is:igényes,exkluzív fotó-és filmszolgáltatás,egyedi árajánlattal,esküvői párok elképzeléseihez igazítva. 16.éve működik...az idő igazolt bennünket,nem lehet díjcsomagokat rászabni különféle esküvőkre,párokra...hiszen mindenki más. Szeretettel várjuk a Debreceni Esküvői Kiállításon a látogatókat,érdeklődőket,szolgáltatást lekötő párokat,a debreceni Lovarda aréna bejáratának bal oldalán. Ildikó www.angelsfoto.hu www.lorantfoto.hu

Karácsonyi fotózás 2018. Cukiságok a stúdióban

Amióta elkezdődött a karácsonyi-ünnepi fotózás nap cukiságok jönnek-mennek,édes angyalkák veszik birtokba a mesebirodalom stúdiót. Nagyon jól érzik magukat...nem is csoda:égig érő karácsonyfa,manók,szánkó,fényfüzérek,szépséges tükrök,meleg-puha takarók veszik őket körül,halkan zene szól és nem kell semmit tenni csak magukat adni...bájukat,kíváncsiságukat,szeretetüket. Erről szól az Angel's Fotó-és FulmStúdió ünnepi-karácsonyi fotózása.élményfotózás...ahol együtt lehet kicsi és nagy,az együtt eltöltött idő az ajándék. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt...Debrecen belvárosában,az ünnepi-vintage mesebirodalom fotó stúdióban. +36305403007 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ildikó.

Karácsonyi fotózás 2018.

Karácsonyi fotózás 2018. www.angelsfoto.hu +36305403007 Exkluzív ünnepi műterembe várom szeretettel a családokat-kicsiket és nagyokat Debrecen belvárosában 2018.december 23.-ig. Képáras fotózás,meghitt hangulat,meseszép dekoráció. Bejelentkezés szükséges! Legyen részese egy igazi ünnepi élményfotózásnak!

Karácsonyi-ünnepi fotózás...Debrecen

Hamarosan újra itt vannak az ünnepek!...indul a karácsonyi-ünnepi családi és gyermek fotózás Stúdiónkban is. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat meghitt hangulatú vintage stúdióba,karácsonyi dekorációba,feldíszített kandalló elé... Nincs is személyesebb ajándék ,mint szeretteiről készített pillanatképek. Ajándékozzon élményt családjának,kerüljön a Mikulás csizmába és a karácsonyfa alá exkluzív fotósorozat gyermekeiről,családjáról. 1-órás élményfotózás,digitális és laborált képátadás 1-2-munkanapos határidővel. Előzetes bejelentkezés szükséges! +36305403007

További cikkeink...

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!