Bemutatkozás

Mi az Angel’s Stúdió tagjai hittel, szenvedéllyel fotózunk. Esküvői fotósok vagyunk.

Hisszük az Ügyfeleink történetét, meséjét, igyekszünk a legegyedibb módon megörökíteni életük Nagy Napjának feledhetetlen pillanatait.
Nem hobbisták vagyunk, akik főállás mellett fotózgatnak… nekünk ez az életünk!

Minden áldott nap ebben élünk, ezzel kelünk és ezzel fekszünk. Továbbképzésekre utazunk, a legprofibb technikai hátteret biztosítjuk. Minden álmát valóra váltjuk a párjainknak-melyeket egy fotós valóra válthat, sőt még olyanokat is amelyekre nem gondolt. De tényleg!

Együtt gondolkodunk a párokkal a lekötéstől kezdve: ötletelünk, szervezkedünk, készülődünk… és a legszebb pillanatokban még a szívünk is együtt dobban vagy szorul a torkunkban.
Ha ilyen fotós kerestek akkor tudunk együtt alkotni, ha van hitetek… ha egy életre szóló álmaitok vannak… hiszitek a gyűrű aranyát, az igaz szerelmet.

Életünk azon szakaszát éljük, melyben már megtapasztalhattuk a babavárás örömteli időszakát, a gyermekeinkkel való együtt eltöltött pillanatokat, élményeket.

Tudjuk minden Szülőnek a legfontosabb kincse az Angyalkája. Boldogan vállalunk kismamafotózást, újszülőtt-babafotózást és igazi öröm, ha családokat fotózhatunk.

 

Angel’s-L. FotóStúdió… szenvedélyünk a fotózás!

Fitos Ildikó (fotográfus,tulajdonos)

www.lorantfoto.hu

www.angelsfoto.hu

Mindkét weboldal hozzám,hozzánk tartozik.Szeretettel várom a kedves érdeklődőket.

                                                                                                                                              

Kislánykori álmok…

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Csodás gyermekkori álmok meseszép ruhákról, délceg hercegekről, túl az Óperencián való életről... álmok, melyek nagy része akár valóra is válhat! Ugyan kell egy kis szerencse és idő, amíg valamennyi dolog összepasszol, de ha megvannak a fontos hozzávalók az álomgyártás elkezdődhet:

Olvass tovább

Jegyesfotózás

jegyes fotózás debrecen www.lorantfoto.hu

Jegyesfotózás leginkább kreatív esküvői fotózáshoz hasonlít, annyi különbséggel, hogy a párok az esküvői procedúra terhe nélkül tetszőleges helyszíneken próbálhatják ki a kamera közelségének érzését. Téma természetesen a szerelem. Jó alkalom a fotós és a jegyes pár közti kapcsolat mélyítésére, a fiatal pár gátlásainak feloldására s egyben ezeket a képek akár a meghívóra, akár esküvői Film képgalériájában is felhasználható.

Olvass tovább

Esküvői fotóst keres?

esküvői fotó Debrecen www.lorantfoto.hu kreatív fotózás-filmezés

Az esküvői fotós legyen merész, elhivatott, formabontó! Szomjazza az újat, merjen szakítani a hagyományos képalkotással, de őrizze a klasszikus értékeket. Szeresse nagyon a hivatását és tekintse partnernek ügyfelét, legyen nyitott és kíváncsi személyiségükre, álmaikra. Legyen kedves, de sohasem tolakodó! Rugalmas, lendületes, szorgalmas és egy picit megszállott :-)) Mi ilyenek vagyunk, szenvedélyünk a hivatásunk! Angel's Stúdió...ahol Angyalok kísérik lépteit!